Reviews

Reviews

Wij geloven dat ieder mens uniek is en dat een uniek CV bijdraagt aan de ideale baan!

Daarom bieden we 100% gratis CV-sjablonen. Zodat iedereen gebruik kan maken van onze CV-tool. Ben jij tevreden over je CV die je via onze CV-generator hebt gemaakt of ben je tevreden over één van onze andere diensten? Deel je ervaring op onze Facebookpagina of mail naar info@cv-voorbeeld.nl en help andere werkzoekenden! Hieronder een aantal reacties van klanten en organisaties die je voorgingen:

CV Voorbeeld is een handige tool voor re-integratiecoaches!

Hierdoor heb ik meer tijd over om banen te zoeken voor mijn kandidaten!

"Handige & praktische CV tool! Mijn collega's en ik gebruiken CV-Voorbeeld in ons werk als re-integratiecoach! Afgelopen periode hebben meerdere kandidaten een gratis en professioneel CV gemaakt op CV-Voorbeeld.nl.

Aangezien het CV online staat kunnen we het samen aanpassen en verbeteren. Hierdoor kan ik mijn kandidaat optimaal helpen bij het solliciteren. We houden meer tijd over voor het zoeken van vacatures, netwerken en andere zaken. Echt een aanrader voor iedereen!" 

J. Kuipers

Makkelijk, simpel en doeltreffend - TOP!

Via CV-Voorbeeld heb ik mijn CV gemaakt. Echt een overzichtelijke site met veel mogelijkheden.

"Dit jaar vond ik mijn nieuwe baan bij TUI Nederland! Ik heb mijn CV via CV-Voorbeeld opgesteld en meerdere keren gebruikt. Nu heb ik bijvoorbeeld voor TUI Nederland de kleur rood en voor D-reizen de kleur geel gebruikt. Zo makkelijk dat je constant het ontwerp kunt aanpassen. Mijn curriculum vitae ziet er nu strak en professioneel uit. Een collega heeft ook mede dankzij CV-Voorbeeld een nieuwe job gevonden. Daar waren 250 brieven naar toe gestuurd. Dan is het wel belangrijk dat je een brief en CV hebt die opvallen. Dat kan zeker met jullie website! Ik heb jullie site aangeraden aan mijn 'werkzoekende' vrienden en zij waren er ook echt over te spreken! Bedankt!" 

A. Verbocht

Mijn CV heeft veel leuke reacties opgeleverd!

"Team CV-Voorbeeld ik wilde jullie even laten weten dat ik een nieuwe baan heb gevonden!

Mijn nieuwe CV heeft al veel leuke reacties opgeleverd en was onder andere aanleiding voor een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. 

Maandag heb ik mijn tweede gesprek, en daarna kan ik direct aan de slag. Hoe leuk is dat! 

Heb er erg veel zin in!"

Janet Alkema

Trotse eigenaar van een Brief en CV Set!

"Dankzij CV-Voorbeeld ben ik trotse eigenaar van een Brief en CV Set. Ik krijg veel positieve reacties op mijn brief en cv in dezelfde stijl. Met solliciteren spring ik er écht uit!

Ondertussen heb ik een paar gesprekken gehad en ben ik deels weer aan het werk! Ik ben erg tevreden over deze dienst."

M. van Omme

Dankzij CV-Voorbeeld had ik binnen 25 minuten een professioneel CV opgesteld

"Vanuit het buitenland wilde ik solliciteren bij een Nederlands bedrijf. Ik had geen idee waar een modern CV aan moest voldoen. Dankzij de gratis CV-generator van CV-Voorbeeld had ik binnen 25 minuten een professioneel en eigentijds CV opgesteld. Nu staat mijn CV online een raak ik het niet meer kwijt. Ik ben erg tevreden over jullie dienst. Ik heb al paar vrienden over jullie site verteld en zij vonden het geweldig!" 

Melek Karasu

Bedankt voor de nuttige tips op mijn sollicitatiebrief en cv!

Afgelopen dinsdag heb ik het arbeidsvoorwaardengesprek gehad en we zijn hiermee rond gekomen. Mijn huidige baan is vorige week opgezegd en ik kan alleen maar zeggen dat ik bruis van de energie en haast niet kan wachten tot mijn indiensttreding op 1 januari! Ik heb er echt zin in.

Nogmaals ontzettend bedankt voor de nuttige tips op mijn sollicitatiebrief en cv. Dat was het enige waarin ik wat onzeker was doordat het ruim 20 jaar geleden was dat ik voor het laatst gesolliciteerd had. Het voelt wel ontzettend gaaf dat ik voor een gerichte sollicitatie op 1 enkele vacature in 1 keer ben aangenomen voor mijn ‘droombaan’. 

Anoniem

Super tevreden met de CV-Pimp!

"Mijn cv is krachtig, overzichtelijk en toevallig is groen mijn lievelingskleur."

"Ik ben super tevreden met de CV Pimp, mijn cv is krachtig, overzichtelijk en toevallig is groen mijn lievelingskleur. Ik had een foto gemaakt en ga even kijken wat qua kleur er het mooiste bij staat. Dankjewel voor de opzet van de motivatiebrief, is het mogelijk als ik een brief opstel en deze door jullie laat beoordelen en aanpassen?"

Reactie: dat kan door middel van onze Sollicitatiebrief Check!

Anonieme werkzoekende