Partners

Onze partners

“Alleen ga je (misschien) sneller, samen kom je verder!”


 

JAMwerkt.nl - Vacatures voor jongeren, starters en young professionals

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Noord-Brabant? Via het online werkplatform JAMwerkt.nl vind je alle vacatures bij jou in de buurt, van bijbaan tot startersfunctie. Via een Job Alert word je automatisch op de hoogte houden van de nieuwste vacatures, of je nu op zoek bent naar een parttime baan in Eindhoven of een fulltime baan in Tilburg. Daarnaast word je zichtbaar voor 1200+ bedrijven als je via het platform een profiel aanmaakt voor de Talentenbank (zonder contactgegevens uiteraard). Kortom, genoeg mogelijkheden om de zoektocht naar die droombaan een boost te geven!

Work and Life

WLO staat voor haar Chinese naam: Wen Lan Ong. In haar aanpak zijn de Westerse en Oosterse cultuur onlosmakend met elkaar verbonden. In 2000 heeft zij WLO Work and Life opgericht. Het bundelen van krachten past bij haar, daarom werkt zij samen met andere professionals. Het uitgangspunt is altijd de totale mens. Je bent immers zoveel meer dan je werk! Als je je gaat oriënteren op een andere baan, vrijwillig of gedwongen (outplacement) kijk dan eens of onze loopbaancoaching of outplacementbegeleiding bij jou past! En heb je ‘best’ een leuke baan, maar zit je niet helemaal lekker in je vel door een combinatie van factoren, kijk dan eens of onze Bewust Vitaal workshop iets voor je is!

Loopbaanhulp.nl

Loopbaanhulp.nl biedt, samen met haar loopbaancoaches en trainers, hulp bij alle loopbaanvraagstukken. In heel Nederland hebben we ervaren loopbaancoaches beschikbaar die je direct kunnen helpen bij o.a. persoonlijk loopbaanadvies, sollicitatietrainingen, outplacement, re-integratie, burn-out coaching, studie-en beroepskeuzeadvies.

Hulp bij afstuderen - Scribbr

Afstuderen is een belangrijke stap in je carrière, maar voor velen een zware opgave. Scribbr neemt je zorgen weg door te helpen met Nakijken op Taal, de Plagiaatcheck en een uitgebreide Knowledge Base.

Scribbr werkt met professionele editors die een intensief opleidingstraject hebben afgerond om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Met Scribbrs ondersteunende artikelen wordt het schrijven van je scriptie of stageverslag een fluitje van een cent en dankzij de nakijkdiensten hoef je je geen zorgen te maken over de afronding.

Scriptiecoaching - de afstudeerconsultant

Sneller afstuderen door gerichte feedback van een meedenkende en betrokken scriptiecoach. De coach helpt zowel bij inhoudelijke als procesmatige vraagstukken, zoals gebrek aan overzicht of motivatie. de afstudeerconsultant biedt ook een gratis ebook en een uitgebreide kennisbank, waar onderwerpen aan bod komen als onderzoeksvragen, onderzoeksmethoden, schrijftips en tips voor de scriptieverdediging.

Checkmythesis - laat je scriptie nakijken

De editors van Checkmythesis helpen jou met afstuderen. Ze kunnen jouw scriptie nakijken in het Nederlands en Engels. Zorg er met Checkmythesis voor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over je taalfouten!

Hulp nodig bij het starten of afronden van je scriptie?

Ga jij binnenkort beginnen met het schrijven van je scriptie, maar heb jij net als iedereen moeite met beginnen? Of ben je vastgelopen en heb je een stok achter de deur nodig? Dankzij de scriptiebegeleiding van ScriptieMaster kun je op tijd afstuderen! 

Scriptium - tentamentraining

Ben je op zoek naar persoonlijke en snelle tentamentraining? Scriptium biedt online tentamentraining in heel Nederland, gegeven door gekwalificeerde tentamencoaches. Bij een aanvraag voor tentamentraining word je binnen 48 uur aan een geschikte tentamencoach gekoppeld. Je wordt geholpen om de lesstof onder de knie te krijgen en wordt optimaal voorbereid op je tentamen!

StudeerSnel

StudeerSnel is opgericht door 4 studenten van de TU Delft in 2010. Het is een platform waar alle studenten terecht kunnen om studie documenten met elkaar te delen.Tien jaar later gebruikt 80% van de Nederlandse studenten StudeerSnel om sneller en beter te studeren. Sinds 2014 is StudeerSnel ook internationaal uitgebreid onder de naam StuDocu. Het internationale platform is actief in meer dan 40 landen en elke maand maken meer dan 12 miljoen studenten gebruik van de service.

Hier staan alle hbo opleidingen

Op HBOstart kun je al 15 jaar allerlei informatie vinden over alle hbo opleidingen. Een fijne site dus voor als je een hbo opleiding zoekt. Jaarlijks bezoeken bijna alle studiekiezers HBOstart en voor veel decanen is het vaste prik binnen hun LOB lessen.

 


 

Jouw organisatienaam hier?

Wil je partner worden en/of samenwerken? Mail naar info@cv-voorbeeld.nl.

Bekijk ons Aanbeveel-lijstje!

Mensen die ons inspireren zetten we op ons aanbeveel-lijstje.
Zo helpen en inspireren we elkaar!