Sollicitatiebrief Check ✔

Sollicitatiebrief Check ✔

Een kritische blik!  

Heb je al een sollicitatiebrief? Heel goed! Ben je ook overtuigd van de inhoud en uitstraling van je sollicitatiebrief? Heb je jouw sollicitatiebrief al laten checken door een kritische professional? Wij adviseren je om dat te doen omdat je vaak blind bent voor je eigen fouten. Daarnaast heeft je omgeving niet altijd de juiste kennis, tijd en kritische blik om een goede check te kunnen doen!

Wat betekent dit voor jou? 

Durf € 24,95 te investeren voor een professionele sollicitatiebrief! We kijken naar je spelling, woordkeus, zinsopbouw, leesbaarheid, lengte, layout en checken de volledigheid van de tekst. Kortom; nodigt het uit voor een gesprek? Het resultaat: 

★ Foutloos & overzichtelijke sollicitatiebrief. 
★ Sollicitatiebrief met de juiste relevante inhoud.
★ Tips en adviezen om je sollicitatiebrief meer te laten opvallen.
★ Direct klaar om te solliciteren! 

Kom maar op met je motivatiebrief! 

We versturen geen standaard antwoorden maar geven persoonlijk advies! Daarnaast doen we al aanpassingen aan je sollicitatiebrief, dat scheelt jou weer tijd!   


Anderen gingen je voor..

"Mijn sollicitatiebrief is herschreven door CV-Voorbeeld. Ik zie dat ze veel hebben veranderd. Mijn sterke kanten komen nu beter naar voren. De kunst van het weglaten was op mijn brief wel van toepassing. De brief is nu veel overzichtelijker en komt krachtiger over!"  - Anoniem 


Lees hier meer ervaringen! 


 


TIP: laat je CV, sollicitatiebrief en vacature checken!
 Ga naar de complete sollicitatie check ✔