Incompany CV-Workshop

Incompany CV-Workshop

Moet je als organisatie "noodgedwongen" werknemers ontslaan? Zitten sommige medewerkers niet meer op de juiste plek? Is een outplacement- of loopbaantraject op dit moment een te grote investering maar wil je je werknemers wel goed ondersteunen? Kies voor een CV-Workshop van CV-Voorbeeld! Deze workshop is praktisch en geeft de werknemers daadwerkelijk handvatten.

Om te komen tot een goed CV en daarnaast een eerste aanzet te geven voor de werknemers om los te komen van de organisatie of functie, wordt er een geïntegreerde aanpak gehanteerd waarin de medewerkers uitleg krijgen over het doel en maken van een goed CV (do’s and don’ts), basisprincipes van solliciteren en het vinden van de juiste vacature. De medewerkers krijgen daarbij ook uitleg over de CV-generator en een CV-check.

Doel van de workshop: het vak solliciteren leren! Kernachtig en op een unieke manier weergeven wie jij bent, wat je doet, wat jou drijft in je werk. Van uniek persoon naar je eigen CV met een eigen uitstraling en persoonlijk profiel! 

De aanpak ziet er als volgt uit:

CV Workshop 

Online CV-check

Afsluitend gesprek  

Resultaat: een sterk, persoonlijk en onderscheidend CV en voldoende bagage om goed te kunnen solliciteren. Na het volgen van deze workshop komen deelnemers sneller aan een nieuwe baan! 


De uitvoering: 

De sollicitatiecoach zal op locatie een workshop geven waarbij zij op een interactieve wijze met de medewerkers het nut en de noodzaak van een goed CV doorneemt en uitleg geeft over het gebruik van de CV-generator. Daarbij is het wenselijk dat de medewerkers beschikken over een pc of laptop (mag ook in tweetallen). Hierna kunnen de medewerkers aan de slag met hun CV en deze, wanneer gereed, laten checken door de sollicitatiecoach. Vervolgens volgt er nog een individueel overleg en bespreekt de sollicitatiecoach met de medewerker het gemaakte CV en geeft feedback. 

CV-Voorbeeld heeft zich ontwikkeld tot specialist in het succesvol solliciteren. Wij bieden behalve de CV-Workshop ook andere maatwerk trainingen voor uw organisatie. Wij geven training op het gebied van: Personal Branding, Netwerken, Social Media en Jezelf verkopen (MeMarketing)! Tijdens deze trainingen is er ook aandacht voor de vraag: 'hoe verkoop ik de organisatie waar ik voor werk met zelfvertrouwen?'. Jouw medewerkers zijn immers het gezicht van de organisatie!

Review

"Afgelopen periode heeft CV-Voorbeeld meerdere sollicitatietrainingen op maat verzorgd voor de WestlandUtrecht Bank. De training duurde in totaal twee dagdelen waarvan een deel bestond uit theorie, praktijk en intervisie. De training werd verzorgd binnen onze eigen organisatie. Enkele reacties uit de groep waren als volgt: ''ik vond het een hele leerzame training, erg leuk en begrijpelijk gegeven'', "groot succes, mensen waren enthousiast, de uitleg werd goed gebracht", "praktisch, na de workshop had iedereen een professioneel CV".  - Iris van Middelkoop (WestlandUtrecht Bank)  

cv-workshop-bedrijven-cv-voorbeeld-nl