Sollicitatiebrief en CV Sjabloon

Sollicitatiebrief en CV Sjabloon

Helemaal in stijl! 

Wil jij je toekomstige werkgever echt 'positief' verrassen?

Op de pagina Brief & CV sets vind je de verschillende sets. Je hebt keuze uit een ruim aanbod. Download één van deze sets en solliciteer helemaal in stijl! Alle sets zijn zo ingericht dat iedereen met alleen basiskennis van Microsoft Word eenvoudig een CV met bijpassende brief kan maken. Je kunt de teksten, kleuren en lettertypes altijd kunt aanpassen naar je eigen smaak!     

Wat betekent dit voor jou?

Een motivatiebrief en CV, helemaal in dezelfde stijl, dat valt op!  Door de onderscheidende en opvallende opmaak kunnen werkgevers jouw inzending niet over het hoofd zien. Ze zullen echt verrast gaan worden! 

✔ Een zeer professionele en verzorgde motivatiebrief & CV
✔ Je zal opvallen tussen al die andere sollicitanten
✔ Vergroot hierdoor je kansen op een sollicitatiegesprek

 


Anderen gingen je voor..

" Dankzij CV-Voorbeeld ben ik trotse eigenaar van een Brief en CV Set. Ik krijg veel positieve reacties op mijn brief en cv in dezelfde stijl. Met solliciteren spring ik er écht uit. Ondertussen heb ik een paar gesprekken gehad en ben ik deels weer aan het werk! Ik ben erg tevreden over deze dienst." - M. van Omme 

Lees hier meer ervaringen! 


 

Waarom zou je nog wachten? 

"Elke ochtend sta ik voor mijn kledingkast te piekeren wat ik aan zal trekken. Vandaag wil ik meer aandacht besteden aan hoe ik mijn CV kleed!"

 

brief-en-cv-set-cv-voorbeeld