Diensten en Producten

Diensten en Producten

Wij helpen jou op een laagdrempelige manier aan een nieuwe baan!

Sollicitatiebrief en CV Sjabloon - €4.95

Wil jij een werkgever echt verrassen? Download dan een sollicitatiebrief & CV set en solliciteer in stijl! Maak een keus uit de originele sets. Alle sets zijn zo ingericht dat iedereen met basiskennis van Microsoft Word een CV met bijpassende brief kan maken.

CV Check ✔ - €29,95

Stop met het versturen van matige CV's. Helaas zien wij ze regelmatig voorbij komen. Zonde! Haal het maximale uit je CV! Durf een klein bedrag te investeren voor een groot resultaat. We zijn echt kritisch en doen een uitgebreide check!

CV  

Sollicitatiebrief Check ✔ - €24,95

Heb je al een sollicitatiebrief? Heel goed! Ben je ook overtuigd van de inhoud en uitstraling van je sollicitatiebrief? Heb je jouw sollicitatiebrief al laten checken door een professional? Wij adviseren je om dat te doen!

✔Sollicitatiebrief  

Complete Sollicitatie Check ✔ - €49,00

Wanneer je dé vacature hebt gevonden, wil je het écht goed aanpakken! Wij kijken naar de complete set. Is je brief wel overtuigend en helder geschreven? Sluiten je brief en CV voldoende aan op de vacature? Laat geen kansen liggen!
CV ✔Sollicitatiebrief ✔Vacature

Actie: CV Pimpen - €65,00

Omdat mensen van nature visueel ingesteld zijn! Wil je meer flair uitstralen met je huidige CV maar weet je niet goed hoe? Laat het aan ons over en maak het jezelf gemakkelijk. Ontvang binnen één werkdag je volledig gepimpte CV! Natuurlijk doen we ook meteen een volledige check. Deze actie is geldig tot eind 2017.

LinkedIn optimalisatie - €75,00

Online aanwezigheid, je kunt er nu écht niet meer omheen! Werkgevers maken niet alleen steeds vaker gebruik van sociale media om de ideale kandidaat te vinden, ook plaatsen steeds meer werkgever hun vacatures alleen nog maar op LinkedIn. Zit je al een tijd op Linkedin, maar werkt het voor je gevoel niet? Zoek je tips hoe je jouw profiel kunt verbeteren?

Online Sollicitatiecoaching - €150,00

1+1=3! Vind met jouw online sollicitatiecoach sneller een nieuwe baan! De begeleiding is doelgericht, praktisch en op het individu afgestemd. Samen zorgen we ervoor dat we geen geschikte vacature over het hoofd zien en dat jij wordt uitgenodigd op gesprek! Wij helpen je totdat je een nieuwe baan hebt! Maar we verwachten ook iets van jou..

Brief en CV op maat - €175,00

Bespaar jezelf tijd en energie! Lastig he zo'n motivatiebrief schrijven? Kost het jou ook zoveel tijd? Vind je het moeilijk om een goede originele motivatiebrief op te stellen? Bespaar jezelf die tijd en moeite en laat ons je Brief & CV op maat maken. We doen dit zeer zorgvuldig en altijd in overleg, want het betreft immers jouw sollicitatie.

SollicitatieBOOST! - €120,00

28 januari 2016: de SollicitatieBOOST! zal in het teken staan van "jezelf verkopen". Tijdens deze actieve & ontspannen dag op een laagdrempelige locatie krijg je verschillende activiteiten aangeboden, zoals een fotoshoot, kleur & style advies en lekkere hapjes. Een unieke kans!

Incompany CV-Workshop

Moet je "noodgedwongen" werknemers ontslaan? Zitten medewekers niet meer op de juiste plek? Is een outplacementtraject op dit moment een te grote investering maar wil je je werknemers wel goed ondersteunen? Kies voor een CV-Workshop van CV-Voorbeeld! Deze workshop is praktisch en geeft de werknemers daadwerkelijk handvaten. 

NIEUW: Sollicitatiegesprek Training - GRATIS

Nieuw: E-book Het Sollictatiegesprek -

Sollicitatie ondersteuning ✔ - €49,00