Solliciteren met de GunfactorVerhoger

Boekentip

"Gunnen betekent dat je iemand iets geeft schenkt,verleent of verschaf!"  

Solliciteren met de GunfactorVerhoger
Veel werkzoekenden zoeken nog op de 'ouderwetse' manier naar een baan. Ze openen internet, googelen op vacatures en solliciteren op de eerste de beste baan die enigszins passend lijkt. Het probleem: ook anderen vinden deze vacatures. Een werkzoekende heeft doorgaans meer dan honderd concurrenten. En dat maakt de kans op een baan aanzienlijk kleiner.

Solliciteren anno 2015 vraagt om een nieuwe aanpak: als sollicitant moet je werken aan je 'gunfactor', zodat je de baan krijgt die je zo graag wilt hebben. Met de GunfactorVerhoger onderscheid je je op de juiste manier.


Je leert werken met het Gunningswiel: de acht componenten waarmee je invloed kunt uitoefenen op de hoogte van je gunfactor. Dat is van doorslaggevend belang om goed in beeld te komen bij recruiters, werkgevers, je ambassadeurs en netwerkcontacten, want die nieuwe baan moet je worden gegund.

Met dit praktische boek leer je alles over:
- Hoe je werkt aan je profilering en zichtbaarheid
- Hoe je je kennis en kunde onder de aandacht brengt 
- Hoe je je onderscheidt van andere sollicitanten
- Hoe je een sterk netwerk opbouwt en onderhoudt
- Hoe je commitment krijgt om een gunning tot stand te brengen

 


Over de schrijfster Gertien Beijering

Gertien Beijering is counselor-psycholoog en communicatieadviseur. Vanuit haar jarenlange ervaring als loopbaanadviseur heeft zij het Multidisciplinaire Gunningswiel ontwikkeld. Gertien Beijering heeft ook een eigen website.

Alvast een tip:

‘Geloof in je eigen kunnen, heb focus en beïnvloed je eigen Gunfactor dan vind jij die nieuwe baan! Gegarandeerd!’ - Gertien Beijering

>> Het boek kopen << 

 


Ben je op zoek naar andere boekentips? Of wil je dat we jouw boek ook onder de aandacht brengen bij duizenden werkzoekenden? Wordt ook Boeken Partner van CV-Voorbeeld!