Aanbeveel-lijstje!

Aanbeveel-lijstje!

Waarom een Aanbeveel-lijstje? Om jou te inspireren en kennis te delen!

Op zoek naar een nieuwe baan

Inspiratie voor ‘work quotes’ | Een leuke website voor als je op zoek bent naar uitspraken over werk & leven. Bijvoorbeeld voor op je CV en/of LinkedIn profiel.

WLO - Work and Life | Voor loopbaancoaching of outplacementbegeleiding. WLO is opgericht door Wen Lan Ong. In haar aanpak zijn de Westerse en Oosterse cultuur onlosmakend met elkaar verbonden. Het uitgangspunt is altijd de totale mens. Je bent immers zoveel meer dan je werk! 

Eye4Africa/Asia - Op zoek naar een stage in Afrika of Azië? Eye4Africa/Asia biedt kwaliteitsstages op HBO en WO-niveau in Afrika en Azië. Dit zijn stages bij profit en non-profit organisaties in Oeganda, Kenia en Vietnam. Je wordt begeleid door zowel een Nederlandse als lokale coach. Er zijn ongekende mogelijkheden om écht bij te dragen in een ontwikkelingsland en tegelijk aan een goed CV te werken.

Vacatures, Traineeships, Inhousedagen, Business Courses en Stages vind je op Jobnet, het carrièreportal gericht op studenten, starters en young professionals.

Vacature mechanical engineerhttp://www.connetix.nl/vacature-mechanical-engineer 

Arbeidsconflict? https://www.gecertificeerdemediators.nl/mediation-bij-arbeidsconflict/

Overige: 

www.talent-pro.com
www.hrmhighway.nl
www.personeelsbank.nl
www.enhrsolutions.nl
www.dijkenvanemmerik.nl

www.profiledynamics.nl

http://www.loopbaan-info.nl

https://stageplaza.nl/ vind meer dan 2000 stages op stageplaza.  

Stageverslag of sollicitatiebrief nakijken op taalJouw organisatie hier?
Wij willen je graag aanbevelen; op basis van linkruil. Wij plaatsen jouw link op onze aanbeveel-lijstje en jij plaatst onze link op jouw website. Win/Win! Voorwaarden hiervoor is dat de organisatie/link wel toegevoegde waarde heeft voor werkzoekenden! Mail je link naar info@cv-voorbeeld.nl.