Partners

Onze partners

“Alleen ga je (misschien) sneller, samen kom je verder!”


 

WLO-Work-life-ArnhemWork and Life

WLO staat voor haar Chinese naam: Wen Lan Ong. In haar aanpak zijn de Westerse en Oosterse cultuur onlosmakend met elkaar verbonden. In 2000 heeft zij WLO Work and Life opgericht. Het bundelen van krachten past bij haar, daarom werkt zij samen met andere professionals. Het uitgangspunt is altijd de totale mens. Je bent immers zoveel meer dan je werk! Als je je gaat oriënteren op een andere baan, vrijwillig of gedwongen (outplacement) kijk dan eens of onze loopbaancoaching of outplacementbegeleiding bij jou past! En heb je ‘best’ een leuke baan, maar zit je niet helemaal lekker in je vel door een combinatie van factoren, kijk dan eens of onze Bewust Vitaal workshop iets voor je is!

 

HIRSCHEL & DESSING 

Hirschel & Dessing helpt mensen bij het vinden van de baan of de opleiding die bij hen past. Het is een klein bureau dat veel persoonlijke aandacht geeft aan de mensen die worden begeleid.

 

Arthur van Vliet Nathurel Nathurel - Coaching & Training

Na tien jaar actief te zijn geweest als loopbaancoach en trainer 
presentatievaardigheden bij Elephant HRD&M, startte Arthur van Vliet in
2012 met
Nathurel Coaching & Training.

 

 

Buro WerkwijzerBuro WerkWijzer 

Buro WerkWijzer is een arbeidsdeskundig adviesbureau in Twente en gevestigd in Almelo. Wij ondersteunen werkgevers, werknemers en uitkeringsinstanties. 

 


 

Jouw organisatienaam hier?

Wil je partner worden en/of samenwerken? Mail naar info@cv-voorbeeld.nl.

Bekijk ons Aanbeveel-lijstje!

Mensen die ons inspireren zetten we op ons aanbeveel-lijstje.
Zo helpen en inspireren we elkaar!