Rob Peperzak

Rob Peperzak

  

Waarom CV-Voorbeeld
In mijn carrière van meer dan 40 jaar heb ik, als directeur bij verschillende ondernemingen zeer veel mensen aangenomen. Het werving- en selectieproces gebeurde grotendeels op basis van opgestuurde CV ’s. Ik heb medewerkers op allerlei niveaus aangenomen; van LBO tot academisch. Op sommige functies kwamen soms honderden CV ’s binnen. Nagenoeg allemaal hadden die op het oog de juiste kwalificaties. Toen heb ik het belang ervaren van een goed en opvallend CV. De juiste uitstraling en inhoud zijn van cruciaal belang om aan tafel te komen bij een werkgever. Als directeur heb ik waarschijnlijk goede kandidaten niet gezien omdat hun CV te weinig aansprak. Toen Riëtte met het idee voor CV-Voorbeeld.nl kwam, zijn wij van CS Works daar dan ook direct ingestapt. Samen met haar ontwikkelen wij dit project verder.

Mijn motto
Durf iets te doen, ga van de gebaande paden af en denk eraan; je wordt uiteindelijk beoordeeld op je gedrag en niet op je woorden. Dus doe iets!

Mijn passie
Ik heb een carrière van 20 jaar bij het ministerie van Defensie, waarvan 10 jaar als leidinggevende en 10 jaar als hoofd dienstkring bij de bouwdienst van Defensie. Daarna heb ik 11 jaar diverse directiefuncties gehad bij schoonmaak- en beveiligingsbedrijf CSU Total Care. In 2002 heb ik arbodienst en re-integratiebedrijf CS Works opgezet. Daarnaast heb ik evenals Remco en Riëtte een passie voor diverse duursporten zoals wielrennen en hardlopen.

Heel veel succes met dit hulpmiddel in jouw carrière!

Hartelijke groet,

Rob Peperzak 

 

Nog meer weten? Durf te vragen:  
info@cv-voorbeeld.nl 

Mijn collega's ontmoeten?
Remco Larooij 
Riëtte Jochemsen