Riëtte Jochemsen

Riëtte Jochemsen

  

Waarom CV-Voorbeeld
Ik geloof dat mensen meer tot hun recht komen op de arbeidsmarkt wanneer zij zichzelf durven te laten zien. Jij bent uniek, speciaal, met je eigen combinatie van talentenKies niet voor een doorsnee CV maar durf op te vallen door je eigen ‘ik’ te presenteren. Dit kan door middel van een sterk, persoonlijk en onderscheidend CV.  

Een aantal jaar geleden is het idee voor CV-Voorbeeld ontstaan. Ik was op dat moment werkzaam bij een grote organisatie waar ik verantwoordelijk was voor de werving en selectie van nieuw personeel. Ik verbaasde me over de vaak niets zeggende CV’s, terwijl er bijzondere mensen achter verscholen zaten. Dit bracht mij op het idee om een hulpmiddel op de markt te zetten om mensen te helpen en te coachen meer uit zichzelf te halen en dat ook te presenteren!

Mijn motto 
Kom tevoorschijn, durf jezelf te laten zien!

Mijn passie 
Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als re-integratiecoach. Op dit moment ben ik actief als freelance coach. Het is mijn droom om mensen meer tot hun recht te laten komen op de arbeidsmarkt zodat zij meer uit zichzelf kunnen halen. Daarnaast wil ik graag iets betekenen voor mensen die moeilijk een baan vinden. Naast deze werkzaamheden geef ik spinningles. Ik ben gek op wielrennen en doe ook graag een rondje hardlopen.

In al mijn werkzaamheden vind ik het belangrijk om de ander in beweging te brengen, van passief naar actief en te motiveren om zelf weer de verantwoordelijkheid over zijn leven te nemen.

Ik schreef hierover de volgende artikelen: 

Rust en balans vinden rondom het solliciteren
Kabbelend beekje of bruisende waterval?
3 orginele tips voor het vinden van een baan 
Werkloos zijn, wat nu? 

Heel veel succes met solliciteren!

Hartelijke groet,

Riëtte Jochemsen  

Twitter
 Twitter

Nog meer weten? Durf te vragen:  
info@cv-voorbeeld.nl 

Mijn collega's ontmoeten?
Remco Larooij
Rob Peperzak